Over van Oosterwijk

Maatwerk specialist voor uw badkamer, keuken & interieur

Van Oosterwijk Interieur, opgericht in 2000, is gevestigd in het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland. Aan het roer staat Eric van Oosterwijk, allrounder in zowel privé als zakelijke verbouwingen in het interieur. Alles wat in uw interieur verbouwd moet worden, kan door hem worden gerealiseerd. Waar nodig wordt gewerkt met vaste vakspecialisten.

Ervaring in loodgieten, interieurbouw, badkamer & keukens

Eric van Oosterwijk is van origine loodgieter. Van daaruit heeft hij zijn werkervaring uitgebreid door voor een aannemer in de interieurbouw te gaan werken. Ook heeft hij voor SieMatic keukens geplaatst. Hierdoor heeft Eric brede kennis en ervaring opgedaan in verschillende disciplines. De laatste 19 jaar werkt hij met succes fulltime voor zichzelf.

Klantenkring

Ons werkgebied strekt zich uit van de Hoeksche Waard & Drechtsteden tot de Randstad en omstreken. Heeft u een project buiten deze regio, schroom niet. Wie weet kunnen wij u heel goed van dienst zijn. Zowel privé als zakelijk kunt u voor verbouwingen aan uw interieur bij ons terecht.

Grote & kleinschalige projecten

Van Oosterwijk Interieur is specialist in grote en kleine verbouwingen in uw badkamertoiletkeuken en woonkamer. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, begeleiding en realisatie van alle voorkomende werkzaamheden aan uw interieur. Van timmer-, schilder- & stucwerk tot het aanbrengen van nieuwe elektra & cv-installaties. Ook plaatsen wij vloeren, wanden en openhaarden.

Maatwerk & hoog afwerkingsniveau

Door zijn ruime kennis en ervaring biedt Eric kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Waar nodig levert hij maatwerk. Heeft u speciale wensen? Laat het weten. Van Oosterwijk Interieur houdt van uitdagende projecten met een eindresultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Garantie & service

Schakelt u ons in voor uw badkamertoiletkeuken of interieur, dan bent u verzekerd van persoonlijk contact, een hoog afwerkingsniveau, goede service en 4 jaar garantie.