Maatwerk specialist voor uw badkamer, keuken & interieur

Van Oosterwijk Interieur, opgericht in 2000, is gevestigd in het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland. Aan het roer staat Eric van Oosterwijk, allrounder in zowel privé als zakelijke verbouwingen in het interieur. Alles wat in uw interieur verbouwd moet worden, kan door hem worden gerealiseerd. Waar nodig wordt gewerkt met vaste vakspecialisten.

Ervaring in loodgieten, interieurbouw, badkamer & keukens

Eric van Oosterwijk is van origine loodgieter. Van daaruit heeft hij zijn werkervaring uitgebreid door voor een aannemer in de interieurbouw te gaan werken. Ook heeft hij voor SieMatic keukens geplaatst. Hierdoor heeft Eric brede kennis en ervaring opgedaan in verschillende disciplines. De laatste 19 jaar werkt hij met succes fulltime voor zichzelf.

Klantenkring

Ons werkgebied strekt zich uit van de Hoeksche Waard & Drechtsteden tot de Randstad en omstreken. Heeft u een project buiten deze regio, schroom niet. Wie weet kunnen wij u heel goed van dienst zijn. Zowel privé als zakelijk kunt u voor verbouwingen aan uw interieur bij ons terecht.

Grote & kleinschalige projecten

Van Oosterwijk Interieur is specialist in grote en kleine verbouwingen in uw badkamer, toilet, keuken en woonkamer. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, begeleiding en realisatie van alle voorkomende werkzaamheden aan uw interieur. Van timmer-, schilder- & stucwerk tot het aanbrengen van nieuwe elektra & cv-installaties. Ook plaatsen wij vloeren, wanden en openhaarden. Bekijk hier onze projecten.

Maatwerk & hoog afwerkingsniveau

Door zijn ruime kennis en ervaring biedt Eric kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Waar nodig levert hij maatwerk. Heeft u speciale wensen? Laat het weten. Van Oosterwijk Interieur houdt van uitdagende projecten met een eindresultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Garantie & service

Schakelt u ons in voor uw badkamer, toilet, keuken of interieur, dan bent u verzekerd van persoonlijk contact, een hoog afwerkingsniveau, goede service en 4 jaar garantie.

Specialist in:

  • Badkamer-, toilet- & keukenmontage
  • Beton mortex
  • Binnenhuis verbouwingen
  • Installeren van gas, water & licht
  • Timmer-, schilder- & stucwerk
  • Maatwerk kasten
  • Plaatsen van vloeren, wanden & openhaarden
  • Wateronthardingsinstallaties
  • Waterdrukverhogingsinstallaties

Bekijk onze projecten

Advies nodig of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Laatste Project

badkamer Utrecht

badkamer Utrecht

Referentie

Wij wilden graag een nieuwe badkamer in een ruimte die nog geen dienst deed als badkamer. Eric...

Lees meer

Eric van Oosterwijk

Contact

Wilt u meer informatie over het verbouwen van uw badkamer, toilet, keuken of interieur? Een vrijblijvende offerte opvragen? Of een afspraak maken? U kunt hiernaast uw gegevens invullen. Liever direct contact? Bel ons.

Van Oosterwijk Interieur

Ranonkelstraat 22, 3261 BV Oud-Beijerland

Social media

Direct contact